Klinik for fodterapi i Ringe

Onlinebooking på ny moderne hjemmeside

Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter. Susanne Charlotte, Jette & Helle, som du kan møde på klinikken eller til hjemme behandling.
På klinikken har vi 3 lyse behandler rum, et venteværelse med reception og et værksted, hvor vi laver indlæg til fodtøj.

Det siger Klinik for fodterapi i Ringe om samarbejdet

Udfordringen

Samlet indtryk skal være ensartet

Klinik for fodterapi i Ringe’s tidligere hjemmeside levede ikke længere op til klinikkens ønsker. Eftersom klinikken havde fået en overhaling, skulle hjemmesidens udtryk ligeledes afspejle det, som kunderne mødte så snart de besøgte klinikken.

Løsningen

Komplet hjemmeside med nyt indhold

Klinik for fodterapi i Ringe har fået sig en komplet ny og sikker hjemmeside med tilhørende onlinebooking formular til ERP systemet FodForm/Teraform. Der er ligeledes blevet udarbejdet et nyt logo og farvetema til selve klinikkens online visuelle udtryk.

Resultatet

Onlinebooking på ny moderne hjemmeside

Med en onlinebooking implementeret på den nye hjemmeside er det blevet nemt for de besøgende at finde klinikken, booke tider online og sikkert. Hjemmesiden har nu fået et visuelt udtryk, der ligner det kunderne også besøger fysisk på klinikken, samt givet klinikkens besøgende mulighed for at se hvem klinikkens personale er og hvilke certificeringer klinikken har opnået.

Bookt et møde

Udfyld formularen
– så ser vi frem til at møde jer!

Vi vil gerne tage en en uforpligtende snak for at høre om vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig!