Gartneriet LUNDAGER A/S

Fuld kontrol over eget onlinekatalog

LUNDAGER producerer forskellige planter og udvikler innovative koncepter for at glæde deres forbrugere, da de mener at planter giver bedre livskvalitet, renser luft i boliger samt på arbejdspladser og skaber æstetiske øjeblikke i hverdagen.

Det siger Gartneriet LUNDAGER A/S om samarbejdet

Udfordringen

Manuelle opdateringer tager tid

Specielt når LUNDAGER med deres rivende udvikling skal sikre sig at de får opdateret deres hjemmeside i takt med at deres tilstedeværelse online er stigende for at sikre at deres besøgende kan se deres nyeste added value og plantekatalog online.

Løsningen

Brugervenlig & funktionsdygtig hjemmeside platform

Med en komplet ny hjemmeside, blev der lagt vægt på at LUNDAGER’s egne medarbejdere selv skulle have mulighed for at arbejde med hjemmesiden dynamisk, hvilket har resulteret i at de selv kan:

  • Ændre produkter i deres onlinekatalog
  • Udskifte billede og tekstindhold
  • Opdatere kontaktoplysninger
  • Masseimportere udbudsstatus fra DanPot

Ligeledes er hjemmesiden flersproget, hvilket giver en bedre brugeroplevelse for alle deres internationale kunder, som til dagligt benytter deres online produkt katalog.

Resultatet

Fuld kontrol over eget onlinekatalog

Resultatet, Lundagerplants.com, er en hjemmeside-løsning, som fungerer som et online produktkatalog for LUNDAGER’s udbud af planter og innovative koncepter. En af nøglefunktionerne for LUNDAGER er at de selv har mulighed for at kunne ændre og opdatere hjemmesiden visuelle indhold og udbud.

Bookt et møde

Udfyld formularen
– så ser vi frem til at møde jer!

Vi vil gerne tage en en uforpligtende snak for at høre om vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig!