Vi står bag

Her er et udvalg af de brancher vi leverer til

Vores løsninger genererer mærkbare resultater for vores kunder inden for en række forskellige brancher.

Nursery Hothouse

Gartneribranchen

Service Center Danmark er leverandør af et specialudviklet automatiseringsmiljø, der udveksler data mellem branchespecifikke programmer og systemer som eksempelvis Danpot, Floriday og FloraXchange.

Industrien

Vi leverer en bred vifte af digitale løsninger til industrien, herunder CRM-systemer, HR-rekrutteringssystemer og ansøgningsportaler.

Forsikringsbranchen

Som leverandør af et specialudviklet software, står vi bag et automatiseringsmiljø der udveksler branchespecifik data mellem forsikringsmæglere, forsikringsselskaber og slutburgeren.

Bilbranchen

Service Center Danmark leverer et bredt udvalg af hjemmesider og integrationsløsninger, som kan tilpasses til forskellige behov. Vores ekspertise omfatter også integration med tredjepartsplatforme og -værktøjer, som kan give ekstra funktionalitet til jeres virksomhed.

business adviser meeting to analyze and discuss the situation on the financial report in the

Revisionsbranchen

Vi leverer en bred vifte af hjemmesideløsninger og en specialiseret kursusadgang til revisionsselskaber og medlemmer i Danmark. Denne tilbyder branchetilpassede kurser, der overholder de relevante lovkrav og hjælper vores kunder med at opnå de nødvendige kompetencer inden for revisionsbranchen.