Automatisering

Fra manuelt arbejde til automatisering

I denne digitale og globaliseret verden, som vi lever i, har vi gennem software gjort det muligt at opnå en overgang fra analoge, mekaniske og papirbaserede løsninger, processer og systemer til elektroniske og digitale løsninger.

Sådan foregår det i praksis

I praksis vil automatiseringen operere på tværs af jeres systemer og dokumenter ligesom hvis medarbejderen var fysisk til stede og foretage arbejdet. Ved at indføre automatisering kan I således bruge jeres ressourcer i mere effektive og værdiskabende sammenhænge.

Døgndrift

Ud fra jeres behov specialudvikler vi et software, der varetager jeres arbejdsprocesser i hele døgnet. Der vil hverken være brug for frokostpause, ferie på helligdage eller søvn. 

Menneskelige fejl

I undgår de menneskelige fejl der hidtil har kunne opstå. Softwaren specialudvikles nemlig efter et regelsæt baseret på jeres arbejdsproces, hvilket sikrer at al data bliver håndteret ens og udleder en kvalitetssikring.

Effektivitet

Midt i en travl hverdag, kan softwaren potentielt udvikles til af minde jer om at udføre en opgave eller at tage stilling til noget i en bestemt sammenhæng. I behøver derfor ikke bruge energi på at huske at gøre det.

Områder der med fordel kan automatiseres